Acupuncturist Zeist

Ik ben Marjolein Kranendijk, vanuit mijn praktijk in Zeist ben ik werkzaam als acupuncturist, coach en apotheker. Tijdens mijn opleiding tot apotheker ben ik in 2002 begonnen met het bestuderen van de Chinese Geneeskunde. Hoewel de opleiding tot apotheker gericht is op de reguliere geneeskunde, raakte ik ook gefascineerd door de natuurlijke geneeskunde en dan met name door acupunctuur. Dat het zetten van kleine naaldjes in de huid zoveel positieve effecten kan hebben, zette mij aan het denken. Hier wilde ik meer van weten. Door mij hierin te verdiepen, kwam ik ook op een voor mij belangrijk vraagstuk: “Wat is gezondheid”?

Gezondheid: een combinatie van ziel, lichaam en geest

De manier waarop jij je leven leidt en het gevoel dat je daarbij ervaart, maken onderdeel uit van je gezondheid. Lichamelijk, geestelijk en spiritueel moet er een bepaalde balans zijn om geen klachten te ontwikkelen. De westerse geneeskunde richt zich uitsluitend op het lichaam. Doordat de alternatieve geneeswijze uitgaat van een holistische benadering (de mens als geheel) geeft mij dit een goed gevoel over de behandelingen die ik geef. Ik heb alle kennis in huis om de meest uiteenlopende klachten te behandelen.

Acupunctuur en coaching Zeist

Door hierbij ook nog coaching in te zetten, kan ik cliënten optimaal helpen om weer in balans te komen en eindelijk het leven te leiden dat ze al zo lang voor ogen hebben. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten, maar door mijn brede opleiding en ruime ervaring kan ik mensen met de meest uiteenlopende klachten helpen om hun problemen de baas te worden.

Bewegingsleer, yoga en meditatie

De kracht van ontspanning is enorm in mijn ogen. Het geeft goed weer wat je voelt, hoe je denkt en wat je emoties zijn. Doordat ik mij in al deze behandelvormen heb verdiept, kan ik mensen helpen om zich bewust te worden van wie ze zijn en ze begeleiden naar een fijner leven zonder belemmerend ongemak. De resultaten van de behandelingen die ik geef blijven mij verbazen. Het zelfherstellend vermogen dat bij acupunctuur wordt aangesproken is minstens zo sterk als kunnen ontspannen en dat blijft boeiend om te zien.

Vul mijn contactformulier in of bel mij en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn acupunctuurpraktijk in Zeist.