Coach Zeist – Marjolein Kranendijk

Bij het hebben van klachten zorgt de kracht van je eigen lichaam in de meeste gevallen zelf voor herstel. Toch kan het zijn dat mentale blokkades en stress zo heftig zijn, dat het jouw gezondheid in de weg gaat staan en het je niet lukt om dit zelf het hoofd te bieden.

Hoe jij voor jezelf zorgt met jouw voeding, de manier waarop je je in het leven beweegt en je innerlijke overtuigingen hebben hierin ook hun aandeel. Als coach help ik jou hoe jezelf het tij kunt keren door coaching en acupunctuur in te zetten. Laten we samen de weg naar jouw herstel bewandelen.

Ondersteuning met coaching

Ik ben Marjolein Kranendijk, Coach Zeist, en met behulp van mijn coaching onderzoeken we samen jouw grootste belemmeringen bij het herstel van jouw gezondheid. Door hier gezamenlijk naar te kijken, wordt duidelijk of jouw klachten getriggerd worden door stress of een andere oorzaak hebben. Het kan ook zijn dat de balans tussen inspanning en ontspanning bij jou verstoord is. Met deze inzichten kunnen we zien in welke fase van jouw herstel jij zit en gaan we actief aan de slag om jouw balans te hervinden. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kan ik hiervoor acupunctuur en coaching combineren.

Waarom acupunctuur en coaching combineren?

Om het effect van mijn coaching te vergroten, zet ik acupunctuur in om de bij jou aanwezige spanning eerst te verminderen en jouw lichaam en geest tot rust te brengen. Bij angst,overprikkeling en pijnklachten wordt namelijk een lichamelijke reactie in gang gezet. Angst heeft bovendien de neiging zich in het lichaam vast te zetten. Je probeert dan uit alle macht een angstige of pijnlijke situatie in de toekomst te vermijden en voor je het weet verkramp je volledig en raak jij de grip op je leven steeds meer kwijt. Ontspanning is nodig om klachten te verminderen en jou met coaching een nieuwe kijk op jouw situatie te geven.

Ontspanning biedt ruimte tot zelfreflectie

Via acupunctuur brengen we op een natuurlijke manier jouw lichaam tot rust, waardoor je klachten afnemen. Door eerst te ontspannen ben je beter in staat je veerkracht en vitaliteit terug te vinden en de sessies met coaching zo effectief mogelijk te laten zijn. Ik houd je een figuurlijke spiegel voor, zodat jij leert waarom je in je leven bepaalde keuzes hebt gemaakt en leert wat jouw overtuigingen je brengen.

Overtuigingen in kaart brengen

Waarom heb je bepaalde overtuigingen en waarop zijn ze gebaseerd? Deze belangrijke levensvraag gaan we tijdens de coaching beantwoorden. Een overtuiging die jou niets brengt, kan een negatieve uitwerking hebben op je leven. Helder voor ogen krijgen wie jij bent en wat jij zelf wilt, is van grote waarde. Krijg de grip op je leven weer terug door negatieve patronen te doorbreken en om te buigen in positieve gedachten en opvattingen. Als mens hebben we zo allemaal een grote invloed op onze eigen gezondheid.

Jouw invloed op herstel

Als Coach Zeist wil ik je leren wat jouw invloed is op jouw herstel. Door je grenzen te bewaken en te leren luisteren naar jouw behoeften heb je zelf effect op jouw gezondheid en weet je hoe je klachten in de toekomst voorkomt. Dit biedt houvast en vertrouwen en het gevoel dat je weerbaar bent. Pas als je dat zelf gaat ervaren, merk je hoe krachtig je eigenlijk bent. Laten we jouw eigen kracht en levenslust inzetten om er zo een succes van te maken.

Lees ook wat mijn online cursus: gezond en gelukkig met chronische klachten voor je kan betekenen.

Neem contact met mij op

Ben jij ervan overtuigd dat jouw leven via mijn hulp als Coach Zeist weer op het juiste spoor wordt gezet? Ik hoop dat jij voelt dat ik de juiste persoon ben om jou hierbij te helpen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek om daarna coaching en acupunctuur in te zetten op een natuurlijke manier. Via coaching en acupunctuur doorbreken we blokkerende patronen en help ik jou van je klachten af.