Acupunctuur Zeist
Marjolein Kranendijk

Mijn werkwijze

Ik werk volgens de bekendste vorm van acupunctuur waarbij ik dunne, steriele wegwerpnaalden gebruik die ik plaats op verschillende meridiaanpunten van jouw lichaam. Hier voel je niets of nauwelijks iets van. Door de naalden op deze punten te plaatsen kan de balans van je lichaam zich gaan herstellen en gaat jouw energie weer stromen. Met mijn zeer dunne naaldjes is het mogelijk om bepaalde energiebanen op specifieke punten op het lichaam te beïnvloeden en energiestromen in balans te brengen. Wanneer er bijvoorbeeld te weinig energie naar een bepaalde plek in je lichaam gaat, dan kan ervoor gekozen worden om meer energie naar deze plek te geleiden.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Tijdens het eerste consult besteed ik veel aandacht aan het onderzoeken van jouw vraag of klacht. Als ik weet wat er aan de hand is, beginnen we direct met de eerste behandeling. Het is mijn bedoeling dat er direct effect optreedt. Daarna houden wij het verloop van de behandelingen nauwkeurig in de gaten door regelmatige evaluaties uit te voeren.

De ervaring van mijn cliënten is dat zij weinig tot niets merken van het prikken van de naaldjes. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken. Wat daarentegen wel soms voorkomt is dat de cliënt bepaalde beweging van energieën kan voelen. Ook voelen mensen zich vaak zeer ontspannen tijdens en na een behandeling.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.

Marjolein Kranendijk

“Om jou te helpen maak ik niet alleen gebruik van acupunctuur, maar ook van coaching en leefstijladviezen.”

Acupunctuur Zeist

Socrateslaan 22A,
3707 GL Zeist