Mijn tarief

Voor de intake en de eerste behandeling reken ik €70 en deze duurt 60 tot 75 minuten. De vervolgbehandelingen duren 45 tot 50 minuten en daarvoor hanteer ik het tarief van €65.

Betaling van de behandeling
De behandeling kun je na afloop per pin betalen. Je ontvang van mij per email een digitale factuur die je zelf kunt indienen bij je verzekeraar.

Omdat ik aangesloten ben bij de Zhong worden door een groot aantal zorgverzekeraars mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Bekijk hier het complete vergoedingenoverzicht: zorgwijzer.nl

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van consult in rekening.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag!

Jane Doe

“In mijn praktijk merkte ik dat lichamelijke klachten en psychische klachten vaak tegelijkertijd voor kwamen. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn in combinatie met stress en werkdruk. Maar niet alles is natuurlijk ‘tussen de oren’ op te lossen.”

Acupunctuur Zeist

Straatnaam 12
1234 AB Zeist
Nederland