Mijn tarief

Voor de intake reken ik €78. Dit consult  duurt 60 minuten. De vervolgbehandelingen duren 60-70 minuten en daarvoor hanteer ik het tarief van €94. Bij sommige klachten zoals burnout of hersteltrajecten raad ik een uitgebreid coachingtraject aan. Voor deze sessies neem ik 90 minuten de tijd  en dan reken ik €140. Je werkgever kan mogelijk bijdragen aan de kosten.

Betaling van de behandeling
De behandeling kun je na afloop contant betalen of overmaken op mijn rekeningnummer. Deze staat op de factuur. Je ontvang van mij per email een digitale factuur die je zelf kunt indienen bij je verzekeraar.

Omdat ik aangesloten ben bij de Zhong worden door een groot aantal zorgverzekeraars mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Bekijk hier het complete vergoedingenoverzicht: zorgwijzer.nl

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van consult in rekening.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag!